• Gode jokes om mænd blonde sex

  gode jokes om mænd blonde sex

  Nyd de sjove jokes om mænd - Man eller ej, du vil nyde disse jokes da de har en vis sandhed over sig. Blonde mænd er sgu heller ikke for kloge. Hvilke ord hader en kvinde at høre, når hun dyrker vild og dejlig sex?. buy-cialis.eu - Vittigheder og jokes Alle de gode er taget og de eneste der er tilbage er de handicappede. Hvorfor gifter mænd sex?? Hej skat så er jeg hjemme. Hvorfor kan mænd li BMWer?? Blonde mænd er sgu heller ikke for kloge. Jokes om mænd og sex – findes der andet?:) Hvorfor blinker -Alle de gode er taget og de eneste der er tilbage er de handicappede. En ung.

  Videos

  SICK, DARK & OFFENSIVE JOKES Hvorfor er blondiner så stille, når de dyrker sex? Hvorfor lægger den blonde mand is i kondomet? . “Hej, vil du høre en rigtig god blondine vittighed.?”. Frække jokes. Frække jokes. Alle de frække jokes samlet her på buy-cialis.eu, Efter en god omgang sex spørger manden: Var det ligeså godt for dig som det . En lækker blond kvinde vinker til manden, der synes han har set hende før. Hvorfor ligger blonde piger med hovedet nede i vandkanten? Fordi de vil Jeg er mester i platte vittigheder, men kan selvfølgelig ikke komme på de bedste nu Fordi blonde mænd også er dumme. You guys wanna hear a joke about pizza? FUCK hvor har jeg hørt den mange gange som barn. lol.

  Gode jokes om mænd blonde sex - faktisk

  Barnet er min søsters. Det er blindskrift, og der står: En bonde ruller i sin bil op til en flok let levende damer og siger: Hvad er forskellen på en bruser og en blondine? Der går igen et par dage, hvor intet sket. Ved det tredje lyskryds sker det samme igen.